rose fresh logo
Най-доброто пране в гр. Сандански
wire
plant
rose
1 2 3
Services

Услуги предлагани от "Роза Фреш":


1. Пране
    - хигиенно - промишлено / ресторанти, хотели, хижи, предприятия, фирми / и индивидуално / обслужване на частни клиенти/
    - дезинфекционно – за чисти помещения
    - обемно / тапицерии, одеала, жакардови килими, олекотени завивки и др./
2. Сушене и гладене
3. Предлагане на спално бельо, покривки за маса / по каталог в широка гама от цветове и технологии за “лесно изпиране” и “лесно гладене” /, консумативи за хотели и ресторанти / сапуни, ароматни кърпички, шампоани, балсами за коса, боди лосиони и др. / на български фирми . Квалифицирана помощ и консултации.

Прането в ателието се извършва с перални машини с различен капацитет, осигуряващи изпълненито на индивидуалните поръчки на клиентите според техните желания и обем. Използват се най-ефективно изпиращи и едновременно с това щадящи тъканите препарати и технологии.

Специално внимание обръщаме на хотелското бельо, тъй като по него често се срещат трудни за премахване замърсявания от грим, червило и козметика, крем за обувки, петна от различен физиологичен произход. За пълното им премахване и възвръщане първоначалния свеж вид на материите се използват специални препарати и избелители на кислородна основа, което осигурява тяхната употреба за дълъг период от време.

Ресторантските покривки и салфетки са практически най-силно замърсеното бельо. Затова то се подлага първоначално на механична и химическа обработка за отстраняване на различните петна от мазнини, сосове, кафе, вино, червило и др., и едва след това се преминава към изпиране и избелване.

Прането се издава изгладено на специализирани машини, ароматизирано и опаковано.

В ателието се приемат и поръчки за индивидуално пране на граждани, извършва се и пране на завеси, черги, китеници, вълнени юргани, шалтета и др.